tisdag 25 mars 2014

Väl hemma i Sverige

Nu har det gått någon dag sen vi kom hem från Ossett och vi har hunnit smälta alla intryck. Flygresan gick mycket bra, dock tog det väldigt lång tid då vi mellanlandade i Köpenhamn. Nu har vi kramat om våra familjer och gått tillbaka till vardagen.

Ossett var en mycket trevlig stad som vi kommer att sakna och gärna återvända till. Vi har träffat och umgåtts med så trevliga och roliga människor som vi också kommer att sakna. Allra mest kommer vi att sakna vår värdfamilj och att bo tillsammans vi tre. Som vi sa i vårt tacktal till Rena och Keith: Vi kommer att sakna att sjunga i bilen med er, dansa på Moodys, dricka te under IKEA-filtarna och hur dem ställde upp för oss till 100 % och gjorde denna resa så himla bra.

Om du går på Bruksgymnasiet och har möjligheten att få åka på denna studieresa, TA DEN CHANSEN! Du kommer inte att ångra dig, detta är en resa som vi aldrig kommer att glömma. Alla som har organiserat detta och varit med, TACK så mycket för att ni gjort det som ni gjort, vi uppskattar alltihop.


En sista bild innan vi tog farväl och begav oss mot flygplatsen

Tack för att du läst och tagit del av vår blogg. Hoppas ni tyckte om den! 
Ossett we will miss you, hope we'll meet again!
/ Carolina, Ronja & Ida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar